• header1.jpg
  • header2.jpg
  • header3.jpg
  • header4.jpg
  • header5.jpg

Karácsonyi adományosztás Niklán

Idén is gondolt a "magyar Forrest Gump" a niklai szegényekre. Az iskola részére megannyi adományt gyűjtött össze, amelyet a Rádió 6 műsorvezetőjével Kőváry Barnával szállított le Budapestről Berzsenyi falujába.
Tavaly karácsonykor, illetve idén tavasszal már adakozott Zsolt az iskolának és az óvodának. Ennek ellenére, az idei karácsonyi adományozásából sem maradtak ki a Niklaiak.
Iváncsics Zsolt hírportálunknak elmondta, hogy szívügye Nikla. A most alakuló Alapítványának célkitűzései közt szerepel az iskola és az óvoda segítése, ezért a Niklaiak az elkövetkező években is számíthatnak eme jólelkű emberre és csapatára.

Hogy miért "magyar Forrest Gump"? Mert fut... Mindezt nemmindennapi módon teszi. Bevásárló kocsit tol maga elött, amelybe adományokat gyűjt a rászorulóknak. Zsolt civilben egyébként háromgyermekes apuka, munkáját tekintve pedig áruházigazgató.

djembed

Forrás: marcalionline.hu

Berzsenyi Dániel Emlékházberzsenyi emlekhaz

További információk...


 

 

Itt élt és alkotott sok éven keresztül a „niklai remete”: Berzsenyi Dániel. A település utcáin sétálva lépten-nyomon találkozhatunk a költő emlékével...


Ha teheti, látogasson el hozzánk! Szeretettel várjuk Somogyország szívében, Berzsenyi falujában: a mézes Niklán.

Közadatkereső