Sajtóközlemény

szechenyi 2020 strukturalis alap logo„Egészségügyi alapellátás fejlesztése Niklán” című projekt zárása

2015| 12 | 10.
Nikla Községi Önkormányzat

Sajtóközlemény
„Egészségügyi alapellátás fejlesztése Niklán” című projekt zárása

2015. november 9. napján befejeződött az „Egészségügyi alapellátás fejlesztése Niklán” című, DDOP-3.1.3/G-14-2014-0075. sz. projekt, melynek keretében megújult a település orvosi és védőnői rendelőépületének energetikai, illetve esztétikai fejlesztése, valamint az egészségügyi szolgáltatások minőségi javulását segítő korszerű eszközök és információs technológia beszerzése.

A beruházás teljes összege 28.015.827 Ft, melyből 27.545.990 Ft, 100% intenzitású, vissza nem térítendő Európai Uniós támogatás.

A Széchenyi 2020 program pályázati keretén belül a településen működő orvosi és védőnői rendelőépület külső falainak utólagos hőszigetelése, a homlokzati nyílászárók cseréje, valamint az épület akadálymentesítése valósult meg, amely nemcsak esztétikai javulást eredményezett, de nagy léptékű energetikai fejlesztést is jelent a jobb fenntarthatóság érdekében.

A fejlesztésnek köszönhetően a jövőben csökkennek az épületek fenntartási költségei, valamint javul az egészségügyi szolgáltatások minősége is.

A projektről bővebb információt olvashatnak a www.niklainfo.hu oldalon.

erfa

mfp logo 195

Közérdekű információk

KÖRZETI ORVOSI RENDELŐ

2017.09.01-től rendel: Dr. Nagy Ferenc
Tel.: 06 20/256-0298
Niklai rendelő telefonszáma: 06 85/951-360

Rendelési idő:

Nikla
Hétfő: 08:00 - 11:00
Kedd: 13:10 - 14:10 (tanácsadás 14:10 - 14:40)
Szerda: 09:40 - 12:10
Csütörtök: 08:00 - 11:00
Péntek: 08:00 - 10:00

Táska
Hétfő: 11:10 - 12:10
Péntek: 10:10 - 11:40

Csömend
Kedd: 11:30 - 12:30 (tanácsadás 12:30 - 13:00)
Szerda: 08:00 - 09:30

Du. 16 óra után Központi Ügyelet, Marcali
Tel.: 06 85/310-515

elugy

Berzsenyi Dániel Emlékházberzsenyi emlekhaz

További információk...

Itt élt és alkotott sok éven keresztül a „niklai remete”: Berzsenyi Dániel. A település utcáin sétálva lépten-nyomon találkozhatunk a költő emlékével...

Ha teheti, látogasson el hozzánk! Szeretettel várjuk Somogyország szívében, Berzsenyi falujában: a mézes Niklán.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd