• header1.jpg
  • header2.jpg
  • header3.jpg
  • header4.jpg
  • header5.jpg

HIRDETMÉNY - Nikla településképi arculati kézikönyv partnerségi egyeztetéséről

(elfogadás előtti véleményezés)
 
Tájékoztatjuk Nikla Község közigazgatási területén lakóhellyel vagy ingatlan tulajdonnal rendelkező magánszemélyeket, székhellyel vagy telephellyel rendelkező vállalkozásokat, gazdálkodó szervezeteket, a bejegyzett érdekképviseleti és civil szervezeteket, valamint a településen működő egyházakat, vallási közösségeket, hogy Nikla Község Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezte Nikla településképi arculati kézikönyv és településképi rendelet elkészítését.

A partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 11/2017. (VII.19.) önkormányzati rendelet, valamint „Nikla településképi arculati kézikönyve” az önkormányzat honlapján megtekinthető.

A partnerségi véleményezés keretében az érintettek a hirdetmény közzétételétől számított 15 napon belül (2018. január 02-ig) a Polgármesterhez címzett, papír alapon írásban benyújtott levélben véleményezhetik a tervezetet.

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy a módosítással kapcsolatban 2018. január 2-án 17.00 órakor lakossági fórumot tartunk a Nikla Községi Önkormányzat Házasságkötő termében (8706 Nikla, Berzsenyi D. u. 51.)

 

Berzsenyi Dániel Emlékházberzsenyi emlekhaz

További információk...


 

 

Itt élt és alkotott sok éven keresztül a „niklai remete”: Berzsenyi Dániel. A település utcáin sétálva lépten-nyomon találkozhatunk a költő emlékével...


Ha teheti, látogasson el hozzánk! Szeretettel várjuk Somogyország szívében, Berzsenyi falujában: a mézes Niklán.

Közadatkereső