• header1.jpg
  • header2.jpg
  • header3.jpg
  • header4.jpg
  • header5.jpg

HIRDETMÉNY - Nikla településképi rendelet partnerségi egyeztetéséről

 (elfogadás előtti véleményezés)
 
Tájékoztatjuk Nikla Község közigazgatási területén lakóhellyel vagy ingatlan tulajdonnal rendelkező magánszemélyeket, székhellyel vagy telephellyel rendelkező vállalkozásokat, gazdálkodó szervezeteket, a bejegyzett érdekképviseleti és civil szervezeteket, valamint a településen működő egyházakat, vallási közösségeket, hogy Nikla Község Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezte Nikla településképi rendelet elkészítését.
 
A partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 11/2017. (VII.19.) önkormányzati rendelet, valamint „Nikla településképi rendelet-tervezete” az önkormányzat honlapján megtekinthető.
 
A partnerségi véleményezés keretében az érintettek a hirdetmény közzétételétől számított 15 napon belül (2018. július 12-ig) a Polgármesterhez címzett, de a Jegyzőhöz írásban (cím: 8716 Mesztegnyő, Szabadság tér 6.; e-mail. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) benyújtott indokolással ellátott véleményben tehetik meg javaslataikat, észrevételeiket.
 
Nikla, 2018. június 25.
 
                                                                                               Dr. Fülöpné Kesztyüs Ágota s.k.
                                                                                                             polgármester
 
 
Nikla Község…./2018.(……..) önkormányzati rendelete a településkép védelméről

Berzsenyi Dániel Emlékházberzsenyi emlekhaz

További információk...


 

 

Itt élt és alkotott sok éven keresztül a „niklai remete”: Berzsenyi Dániel. A település utcáin sétálva lépten-nyomon találkozhatunk a költő emlékével...


Ha teheti, látogasson el hozzánk! Szeretettel várjuk Somogyország szívében, Berzsenyi falujában: a mézes Niklán.

Közadatkereső